SAKARYA / KARASU - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

SANAL ASTRONOTLAR" eTWINNING PROJEMİZ BAŞLADI!!

Okulumuzun başvuru yaptığı, Manisa Milli Birlik Ortaokulu ile birlikte kurucusu olduğu "Virtual Astronauts" (Sanal Astronotlar) adlı eTwinning projemiz Türkiye Ulusal Destek Servisi'nden onay alarak başlamış bulunmaktadır. Projede Türk ortakların yanısıra Yunanistan'dan 2 ortak yer alıyor. Mart ayında başlayarak Haziran ayına kadar sürecek olan gezegenler temalı bu projede 7/D sınıfı öğrencilerimiz hem Astronomi bilimine katkıda bulunmuş bilim insanlarını araştırıp öğrenecekler hem de arttırılmış gerçeklik uygulamasıyla gezegenleri "ziyaret ederek" yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Üstelik proje sürecinde öğrencilerimiz Yunanistan'daki arkadaşlarıyla tamamen güvenli Twinspace platformu üzerinden yazışma ve öğretmenleri gözetiminde bir de canlı olarak görüşüp bilgi yarışmasında yer alma fırsatı yakalayacaklar.

Bu güzel proje için öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

07-04-202207-04-202207-04-2022

Yayın: 07.04.2022 - Güncelleme: 07.04.2022 15:23 - Görüntülenme: 507